Den här webbplatsen använder cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjlig! Genom att fortsätta accepterar du användningen av cookies.
Search

Om Webbplatsen

Denna webbplats är uppbygd i ett CMS (Content Management System) dvs ett innehållshanteringssystem som tillhandahålls av Webbplats.Nu
Vi erbjuder flexibla och användarvänliga lösningar för dig som vill kunna uppdatera och underhålla din webbplats själv. Lösningen är kraftfull och mycket enkel att använda. Uppdatera din webbplats online, var du än befinner dig, när som helst. Med marknadens största och mest använda CMS plattform som bygger på senaste Microsoft .NET teknik och öppen källkod får du och ditt företag ett väl beprövat, säkert och stabilt system utan att lägga pengar på dyra licenser.

För mer information besök www.webbplats.nu

Cookies

Wåga & Wilja använder så kallade cookies, för att underlätta enskilda användares aktiviteter. En cookie är en textfil som lagras på användarens dator, för att sedan hämtas upp av servern när användaren åter besöker webbplatsen. Det används till att bestyrka inloggning, kontrollera om användaren svarat på frågor och undersökningar, komma ihåg personliga val av inställningar på webbplatsen, för underlätta tillgängligheten av tjänster för användaren och dess återbesök till Wåga & Wilja. Wåga & Wilja använder även cookies för att kunna mäta antalet sidvisningar och besökare för interna statistiksystem. Informationen som samlas in är anonym och innehåller vare sig namn, e-postadress eller några andra uppgifter som kan kopplas till en särskild person.
Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av cookies via din webbläsares (Internet Explorer, Mozilla m fl) säkerhetsinställningar. Det innebär dock att funktionalitet på Wåga & Wilja kan begränsas.

Personuppgifter

Denna webbplats drivs av Wåga & Wilja. Vi följer naturligtvis de lagar och regler, inklusive personuppgiftslagen (PUL), som finns för att skydda din integritet. Det är endast ett fåtal personer med särskild behörighet som har tillgång till informationen.
Personuppgifter som du lämnar till vår webbplats, till exempel ditt namn och din e-postadress, kan användas på följande sätt:
- Om du beställer material, produkter eller information lagras dina personuppgifter för att vi skall kunna tillgodose sådana beställningar.
- När du besöker webbplatsen och när du hämtar material registreras ditt besök. Sådan information används bland annat till att ge oss information om antalet besökare och vilka delar av webbplatsen som besöks. Se ovan under stycket Cookies.
Webbplatsen kan innehålla länkar till andra webbplatser. Wåga & Wilja ansvarar inte för behandlingen av personuppgifter eller innehållet på sådana webbplatser.

 

Copyright 2017 Wåga & Wilja