Välkommen till förskolan Utforskaren

 

Förskolan Utforskaren är en mindre förskola och ligger precis vid Tibble Torg med egna gårdar och flera närliggande skogsområden, och vi har goda kommunikationer till Kungsängens centrum och fem minuter med bil till E18.

Vår ambition är att lägga grunden för ett livslångt lärande. Utbildning och undervisning ska vara rolig, trygg och lärorik för alla barn som deltar. Hos oss tar vi utgångspunkt i barnets intressen och förmågor och vill genom ett utfroskande arbetssätt stimulera och utmana barnen till lärande och utveckling. 

Vi bjuder in vårdnadshavare till samverkan och det dagliga mötet berikar och utvecklar vår utbildning och undervisning. Hos oss finns det olika mötesplatser som; utvecklingssamtal, förskolans app och föräldramöten. Vår strävan är att alla barn och vårdnadshavare ska känna sig trygga och lyssnade till!

 

Öppet hus för att se våra miljöer och arbetssätt:
Kom och ta del av vår verksamhet tillsammans med ditt barn!
9 och 16 februari 2023 kl 9.30-10.30

 

Ställ ditt barn i kö:
Vi har lediga platser och  finns med i Upplands-Bro kommuns gemensamma kö under namnet Förskolan Utforskaren. Du hittar den gemensamma kön via Upplands-Bo kommuns e-tjänst: https://www.upplands-bro.se/barn--utbildning/barn-0-5-ar/att-soka-plats-i-barnomsorg.html Oavsett om du bor i Upplands-Bro kommun eller ej ansöker du på samma sätt. Men om du inte bor i Upplands-Bro kommun behöver du komplettera din ansökan med en särskild blankett, vi hjälper dig gärna.

 

 

Vad tycker vårdnadshavare

"Vi har uppskattat att barnen alltid känner sig trygga och kan lita på sina pedagoger. Undervisningen följer läroplanen och pedagogerna har alltid visat genuint intresse och entusiasm för barnens utveckling."

 

"Är så tacksam för att förskolan och personalen sett mitt barns behov samt anpassat och skapat en miljö för honom att utvecklats och ha kul i"

 

"Här fick mitt barn chans att utvecklas och känna trygghet på sina villkor i en lugn och kreativ miljö"

 

Varje läsår gör Upplande Bro kommun en undersökning bland förskolans vårdnadshavare utifrån hur nöjd man är med förskolans utbildning och undervisning.

Ta gärna del av förskolan Utfroskarens resultat här brevid!

 

Vi har platser på vår förskola så varmt välkommen att ansöka om en plats hos oss!

Varmt välkommen

Enkät vårdnadshavare 2022
Filnamn utforskaren-2022.pdf
Datum 2022-08-25
Ladda ner Öppna

Vill du arbeta hos oss?

Vi söker just nu timvikarier som kan komma in och arbeta när vår personal är frånvarande.
Är du intresserad se till att du har följande dokument;
- Personligt brev och CV
- Utdrag ur belastningsregistret som inte är äldre än 1 år
- Personbevis för anställning som styrker att du är svensk medborgare
- Uppehålls- eller arbetstillstånd om du inte är svensk medborgare

 

Kontakta terese.rotstam@wagaowilja.se
så hjälper hon dig vidare!